About

Kringla Konditori

Om kringla

Kringla konditori og bakeri AS åpnet dørene første gang i Tistedal. 1 desember 1994. Den gangen var det mann og kone bedrift. Fred Olsen, og kona Heidi Olsen.

Bakeriet ble fort populært, men mest berømt ble kakene.

Bakeriet vokste jevnt, og teller i dag ca 15 ansatte.

20 år etter åpningen åpnet butikk nr 2, denne gang i Rakkestad.

Denne åpningen er det Espen Willard, og Anne Berit Willard ( Raadahl ) som står for. De kjøpte Kringla i 2005, etter å ha vært ansatt noen år.

Kringla er fortsatt en familiebedrift. Espen er nevøen til Fred og Heidi. I tillegg er Fred og Heidi sine sønner, Tommy og Freddy fortsatt ansatt i bakeriet.

Kontakt oss:

Kringla konditori og bakeri AS

Postadresse:

Granveien 2

1792 Tistedal

Tlf: 69191463

Epost: post@kringlakonditori.no

LOREM IPSUM

INFORMATION

Home

 

Products

 

Blog

About

 

Contact